Despre HR IQ

HR IQ este o platformă online care oferă resurse zilnice, soluții eficiente și sfaturi valoroase unei importante comunități de profesioniști în resurse umane. Aici găsești resursele de care ai nevoie, toate în același loc: salarizare, legislația muncii, impozitarea avantajelor salariale, mobilitatea salariaților, imigrare, leadership, carieră, contabilitate, drept comercial, etc.

Nu este doar informație, este expertiză. Oferim sfaturi valoroase și practice pentru profesioniștii din resurse umane, finanțe sau contabilitate. Vă ajutăm să luați decizii informate și să faceți alegeri care contează.

La HR IQ suntem o echipă cu experiență profesională solidă, de peste 15 ani, și cunoștințe temeinice în gestionarea resurselor umane.

despre HR IQ

Prin abonamentul premium accesezi toate resursele și expertiza profesioniștilor în HR:

Cine folosește HR IQ?

Abonații noștri sunt profesioniști care lucrează în domeniul resurselor umane, în fiscalitate, finanțe sau contabilitate, la unii dintre cei mai mari angajatori din România, precum și avocați, consultanți ori contabili care apreciază și utilizează resursele HR IQ.

Misiunea noastră

Platforma noastră online există cu un singur scop: să oferim conținut de valoare și sfaturi în organizarea resurselor umane, la un nivel superior, toate într-un singur loc.

Suntem o echipă multidisciplinară, iar specializarea fiecărui membru al echipei ne ajută să oferim expertiză de nivel superior comunității noastre de abonați.