Obținerea dreptului de ședere pentru cetățean străin căsătorit cu român

obținerea dreptului de ședere pentru cetățean străin

Doriți să depuneți solicitare, în scopul reîntregirii familiei, pentru obținerea permisului de ședere a unui cetățean străin căsătorit cu un cetățean român? Puteți obține permisul de ședere rapid și ușor, cu ajutorul ghidului nostru pas-cu-pas, de mai jos.

Scopul principal al ghidului nostru este de a explica toate detaliile pe care trebuie să le cunoașteți, astfel încât să vă puteți pregăti temeinic pentru depunerea solicitării de permis de ședere. Ghidul pregătit de noi vă ajută să reduceți semnificativ riscul de a primi un răspuns negativ din partea Inspectoratului General pentru Imigrări din România, deoarece vă ajută să rezolvați încă de la început toate potențialele probleme birocratice ale acestei proceduri.

TIP PERMIS DE ȘEDERE: reîntregirea familiei, străin căsătorit cu cetățean român. Acesta este un ghid personalizat pentru cetățenii străini, din afara Uniunii Europene, ținând cont de cerințele din legislația românească care se aplică pentru străinii din statele listate mai jos.

IMPORTANT: vă rugăm să citiți cu atenție instrucțiunile descrise mai jos în secțiunea „Cerințe preliminare importante”, înainte de a urma instrucțiunile din ghidul nostru.

OBȚINEREA PERMISULUI DE ȘEDERE PENTRU CETĂȚEAN STRĂIN CĂSĂTORIT CU ROMÂN

(Tipul permisului: reunificarea familiei
pentru cetățeni ai statelor: India, China, Pakistan, Bangladeș, Indonezia, Sri Lanka, Filipine, Algeria, Egipt, Liban)

Articolul integral este accesibil doar membrilor cu acces Premium

Contribuie la susținerea IQ-ului resurselor umane în organizația ta și fii cu un pas înainte! Beneficiezi de acces non-stop la toate resursele și expertiza profesioniștilor în gestionarea resurselor umane.

Ai deja acces premium? Intră în cont

Mai multe despre:

Share:

Înscrie-te la newsletterul nostru
Resurse similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *