bugetare costuri salariale

Bugetare costuri salariale

Te gândești să acorzi o mărire salarială sau un bonus anual? Ori poate tichete de masă sau cadouri de Crăciun și de Paște? Bugetează costurile pentru aceste scenarii sau estimează cum îți vor afecta bugetul aceste cheltuieli.

Estimează taxele salariale conform legislației fiscale la zi și determină costurile pentru fiecare variantă în parte. Determină scenariul care se încadrează în bugetul tău și ține costurile sub control.

Coordonatele calculelor

Descarcă calculatorul comparativ offline

Descarcă acest calculator în format excel și utilizează-l cum și când dorești tu. Îl accesezi oriunde și oricând, îl utilizezi în prezentări interne ori în livrabile și prezentări pentru clienți (accesibil doar cu abonament premium).

Important

Soluțiile noastre de calcul sunt utile atât angajatorilor cât și angajaților, în scopul bugetării costurilor salariale aferente acordării anumitor tipuri de avantaje.

Calculatoarele de mai sus au menirea de a vă oferi îndrumări generale privind calculul taxelor datorate pe fiecare scenariu. Acestea aplică regulile de calcul al taxelor conform prevederilor fiscale românești aplicabile la zi. Cu toate acestea, calculatoarele nu iau în considerare absolut toate regulile specifice aplicabile anumitor tipuri de contribuabili și cele privind scutirile specifice (cum ar fi scutirile pentru persoane cu dizabilități, scutirile specifice anumitor industrii, etc.). Prin urmare, ele ar trebui utilizate doar cu scop de informare generală.

Share:

Înscrie-te la newsletterul nostru

Resurse similare:
Mai multe despre: